Aquestes colònies estan organitzades, des del seu inici fa 35 anys, per l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus. Estan pensades per a nois i noies des de 3r de primària fins a 1r de BAT.

cropped-logo-colonies-2021.png

Potser ja coneixes aquestes Colònies per amics o companys d’Escola que te n’han parlat. Segur que s’ho han passat molt bé fent música i moltes altres coses. Però és millor que ho comprovis tu personalment!

INSTRUMENTS

Corda fregada / Piano / Guitarra / Vent fusta / Vent metall / Cant

* Ja que el treball està encarat a fer música de cambra, acceptem instruments que no surten a la llista. En aquest cas us podeu posar en contacte amb nosaltres i veure quines opcions hi ha per poder-hi participar.

Tots els nois i noies tindran classe diària de música de cambra, cantaran en un dels grups corals, tocaran a les diverses orquestres i/o conjunts instrumentals, tindran taller d’instrument, faran concerts diaris, jocs, vetllades, piscina, excursions, i faran tallers no tan musicals, ja siguin tallers de plàstica o altres activitats. La principal finalitat de les colònies és fer molta música en conjunt!

 

Preus de les Colònies 2021:

      • Preu General: 505 € (equivalent a 46€ per dia)
      • Escola Organitzadora: 460€

 

Per més informació: coloniesmusicals@tinet.cat